Meteen naar de inhoud

Geïnteresseerd in het taalniveau in het lager onderwijs?

  • by

Volgend schooljaar organiseert het Willemsfonds in zijn vormingsprogramma “Campus Willems” een aantal studiedagen rond het stimuleren van het taalniveau in het lager onderwijs.

Onze Zeelse afdeling wil hierbij een prominente rol spelen.

Als aanloop organiseren wij een leeswedstrijd onder schoolklassen in de brede regio. Er is een prijs van 500 euro te winnen onder de vorm van een budget om vrij te besteden aan materiaal voor de klas. Het reglement van deze wedstrijd wordt binnenkort aan de schooldirecties gestuurd, en ook op onze site gepubliceerd.

In functie van de organisatie van de studiedagen volgend schooljaar, zijn wij op zoek naar leden voor het organisatiecomité. Dit comité zal vorm en inhoud van de studiedagen bepalen.

We willen het niveau van de studiedagen hoog leggen, om een maximale impact te creëren. Maar tegelijkertijd willen we dat de onderwerpen echt tegemoet komen aan de noden op het veld.

Wie zoeken wij?

  • leerkrachten lager onderwijs met bijzondere interesse voor taal en met creatieve ideeën
  • ouders die zich betrokken voelen en een actieve bijdrage willen leveren
  • omkaderingspersoneel zoals zorgcoördinatoren, schooldirecties
  • mensen uit opleidingen voor leerkrachten

Wil jij mee aan de wieg staan van een ambitieus initiatief dat echt vanuit de praktijk de handen aan de ploeg wil slaan? Stuur ons dan een mailtje op info@willemsfondszele.be, we informeren je dan verder.
Ken je iemand die perfect in ons plaatje past? Deel dan dit bericht aub.

Blijf niet aan de kant staan, en help ons echt waardevolle studiedagen te realiseren. Dit wordt een unieke kans om het verschil te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *